Home  |   Stel uw vraag  |   Mail naar  |   Partners  |   Zoek  |   Klanten  |   Contact

Welkomswoord: Prof. Dr. Georg Hennemann


Geachte bezoeker,

Welkom bij onze website "MijnSpecialist".

De doelstelling van onze website is om u een eenvoudige en snelle toegang tot medisch specialistische zorg en informatie aan te bieden. De ontwikkelingen in de medische zorg gaan snel. Privatisering en nieuwe vormen van zorg en patiŽntencontact zijn belangrijke veranderingen in de gezondheidszorg in de komende jaren.

Wij geloven dat het gebruik van internet een goede toevoeging is aan patiŽntenzorg. Door de complexiteit van ziektebeelden, diagnostische- en behandelingsmogelijkheden willen de mensen meer informatie door deskundigen. Deze informatie moet toegesneden zijn op de exacte vraag van de cliŽnt. Onze website tracht hierin te voorzien.

Onze missie is om uw medische vragen op een zo kwalitatief hoge en snel mogelijke manier af te handelen. Wij hebben dan ook al sinds 1997 ervaring met het beantwoorden van medische vragen via het internet. Kwaliteit staat bij ons het hoogst in het vaandel. We werken daarom met een team van ervaren vakspecialisten van verschillende ziekenhuizen verspreid over het land. Naast de medische staf zijn nog meerdere specialisten aan de Stichting verbonden voor antwoorden op hun vakgebied. Uw vraag en de antwoorden vallen onder het medisch beroepsgeheim en worden door ons net zo vertrouwelijk behandeld als een bezoek aan uw specialist in het ziekenhuis.

Met vriendelijke groet,

Prof. Dr. Georg Hennemann, internist/endocrinoloog

CV Prof Hennemann

Online medisch advies
sinds 1997
Welkomstwoord:

Prof. Dr. Georg Hennemann

Wie vergoedt mijn medische vraag?

Meer informatie

Spreekuurthuis

Actuele informatie over ziekte en gezondheid verzorgd door huisartsen en specialisten

U gebruikt medicijnen?

Meer weten over het medicijn?

Teledermatologie

Beoordeling van huidafwijkingen
op basis van foto's


16-05-2008