Home  |   Stel uw vraag  |   Mail naar  |   Partners  |   Zoek  |   Klanten  |   Contact

MijnSpecialist Partners

SpreekuurThuis.nl biedt u actuele informatie over ziekte en gezondheid, verzorgd door deskundige auteurs, met name huisartsen en specialisten. In voor iedereen begrijpelijke taal worden de belangrijkste aspecten van een ziekte, de verschijnselen, oorzaken, onderzoek- en behandelmethode, besproken.

Medlook.nl maakt het medisch dossier via internet mogelijk. Iedere patiŽnt kan een eigen dossier (laten) openen en zelf gegevens toevoegen. Hij kan de medische gegevens online laten controleren en bevestigen door zijn arts. Ook vermeldt het dossier bij ieder gegeven of ze door een arts of apotheker bevestigd zijn. Een arts, apotheker of andere zorgverlener kan zelf ook gegevens aan het dossier toevoegen. Daarvoor hebben zij toestemming van de patiŽnt nodig.

De Nederlandse Vereniging voor E-health heeft als doelstellingen het bevorderen van gebruik van nieuwe ICT-mogelijkheden in de gezondheidszorg, het bewaken van de kwaliteit van via ICT geleverde zorg en het behartigen van de belangen van E-health gebruikers. MijnSpecialist.nl is lid van de Nederlandse vereniging voor E-Health. 

Sinds 2003 incasseert Incasso Partners te Leiden de openstaande facturen voor MijnSpecialist. Het bureau werkt met een team van ervaren juristen en zoeken in elke incasso zaak de snelst mogelijke oplossing, waarbij er ook oog is voor de menselijke kant van een incasso zaak.  

Online medisch advies
sinds 1997
Welkomstwoord:

Prof. Dr. Georg Hennemann

Wie vergoedt mijn medische vraag?

Meer informatie

Spreekuurthuis

Actuele informatie over ziekte en gezondheid verzorgd door huisartsen en specialisten

U gebruikt medicijnen?

Meer weten over het medicijn?

Teledermatologie

Beoordeling van huidafwijkingen
op basis van foto's


16-05-2008